Antonsson: Blir dejligt at komme i kamp

Antonsson: Blir dejligt at komme i kamp

Fredag kl. 12.30 møder vi Lyngby Boldklub i sæsonens første testkamp. Kampen spilles i Telia Parken, men som tidligere oplyst er den af sikkerhedsmæssige årsager lukket for tilskuere. Du kan i stedet se den live på tv3sport.dk, ligesom vi selvfølgelig live-tweeter på @FCKobenhavnLive

Manager Ståle Solbakken fik ikke det rolige transfervindue, som han havde ønsket sig, men helt uventet var det ikke, at der kunne komme et tilbud på Amartey, som var for godt til at afvise. Derfor var der alternative planer klar i skuffen, som førte til købet af Erik Johansson fra KAA Gent. Til gengæld lå det ikke i kortene, at der skulle ske noget på keeperposten.

- Det er klart, at Stephans skade er et stort minus, her hvor vi ellers næsten havde hele truppen skadefri. Det er kun Danny, der endnu ikke har trænet med i fuldt omfang. Lige nu døjer Høgli og Pelle dog med lidt småproblemer, så de står over i morgen mod Lyngby. Men alle kom godt tilbage efter vinterpausen og har trænet fint, og det er det vigtigste her i starten, siger Ståle.

Mikael Antonsson er en af dem, der har haft en god vinteroptakt, hvorimod han sidste sommer stadig døjede lidt med eftervirkningerne af sin lyskeskade fra foråret.

- Vi har haft 2-3 gode uger efter vinterpausen, hvor vi har trænet godt, så nu bliver det dejligt at omsætte det til kamp inden vi skal afsted til Dubai i næste uge.

“Anton” har et godt kendskab til sine to nye svenske holdkammerater, som han giver disse ord med på vejen:

- Robin har jeg ikke spillet kampe med, men jeg kender ham fra det svenske landshold, hvor vi har trænet sammen. Han er især god i feltet og har en fin højde og timing. Erik har jeg spillet sammen med på landsholdet, og han er en god og rolig midterforsvarer, der har en fik teknik og er god med bolden. Han har også tidligere spillet på den centrale midtbane, da han var i GAIS, tilføjer Mikael Antonsson.