Brandur Hendriksson

Brandur Hendriksson udlejet til Vendsyssel FF

F.C. Københavns unge midtbanespiller, Brandur Hendriksson, vil i foråret tørne ud for Vendsyssel FF i 1. Division på en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen: 

 
- Brandur har brug for mere kontinuerlig kamptræning på højt niveau for at fortsætte sin udvikling. Det har været svært for at få i den ekstremt hårde konkurrence på hans position i FCK. Derfor er det en optimal løsning for alle parter, at han nu får muligheden hos Vendsyssel, som er et af 1. Divisions bedste hold med et stærkt setup og et rigtigt godt træningsmiljø. De går sammen et spændende forår i møde, hvorefter planen er, at Brandur vender tilbage til København, siger Teknisk Direktør i F.C. København, Johan Lange. 
 
Hos Vendsyssel FF ser sportschef Jacob Krüger frem til at få forstærkning i form af den færøske landsholdsspiller: 
 
- Brandur er en dygtig spiller med et stort potentiale, og han er et rigtigt godt supplement til vores trup. Han har for både F.C. København og det færøske landshold vist, at han kan være med på højt niveau – ikke mindst med sin fornemme sparketeknik. Vi glæder os meget til at byde Brandur velkommen i klubben efter nytår, siger Jacob Krüger. 
 
Brandur Hendriksson er foreløbig noteret for 16 kampe og 3 mål for F.C. København og afgjorde Pokalfinalen sidste sæson med en scoring i den forlængede spilletid.