Stem på månedens mål

Ståle: Flot indsats i svær udekamp

Efter flere gode københavnske tilbud gik SønderjyskE noget ufortjent til pause med en 1-0-føring på straffespark. Stephan reddede ellers i første omgang reddede, men dommerne mente han gik for tidligt, og på omsparket scorede Absalonsen sikkert. I 2. halvleg dominerede vi fortsat spillet, og Santander udlignede fuldt fortjent på hovedstød efter en lille time. I det 68. minut scorede Corner det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet, og siden kørte vi sejren sikkert hjem uden at give hjemmeholdet nogle chancer til udligning.

- Vi spiller en rigtig god kamp bortset fra de første 10 minutter, der ikke gode. Men ellers var det en fornøjelse at se på. Det var vores syvende sejr i otte kampe, når man tæller pokalen med, og inden da havde vi gode præstationer på udebane i Odense og Herning, hvor vi blot ikke fik scoret. Vores kampe mod Viborg og Brøndby var ikke så gode for os, men i dag er jeg vældig tilfreds med indsatsen og moralen i holdet, sagde Ståle.

Anfører Thomas Delaney var på linie med manageren:

- Vi kan ikke være tilfredse med de første 10-15 minutter, det er vel lige før SønderjyskE var os overlegne - men resten af kampen kan vi være godt tilfredse med. Det var svært med deres lange bolde, og hvad angår situationen med omsparket, kan det jo være ligegyldigt nu. Det var dejligt at få vores angribere til at score, Santander er dygtig og fylder godt i boksen, og det samme er tilfældet med Corner. Vi ved hvor vores angribere er, og at de kan score de nødvendige mål...

De to forwards glædede sig naturligvis også over at komme på tavlen igen:

- Vi får mange gode oplæg at arbejde med fra kanterne i dag, og det er selvfølgelig dejligt, at Santander også er begyndt at score i ligaen. Så kommer der endnu mere fokus på ham fra modstanderne, og så bliver der mere plads til mig. Vi er begge gode i boksen, og gør det sværere for forsvarsspillerne, så det er godt for holdet, at vi begge scorer, sagde Corner.

- Jeg har hele tiden vidst at målene nok skulle komme, og jeg er glad for at fortsætte med at hjælpe holdet. Men jeg har hele tiden følt stor tillid fra Ståle, holdkammeraterne og fansene. Jeg vidste godt, det ville blive et stort spring fra Paraguay til Danmark, men jeg synes det går bedre og bedre. Samspillet med både Corner og Nicolai fungerer også godt, sagde Santander.

Én der ikke var helt så glad, trods sejren, var Stephan Andersen, der igen (ligesom mod Randeres FC i pokalen i foråret) måtte se en straffesparksredning blive ændret til et omspark.

- Jeg synes, det er hårdt dømt. Det kan godt være jeg ikke står præcis på målstregen, men jeg er ikke flere meter ude, som dommeren sagde. Så hvis det er linien, skal der dømmes rigtig mange omspark, sagde Stephan efter kampen