Fortjent videre i DBU Pokalen

Fortjent videre i DBU Pokalen

Peter Ankersen 
 - Vi spiller en god 1. halvleg, selvom vi kunne og burde have scoret et par mål mere. I 2. halvleg bliver vi ved – og vi havde da gerne scoret før, men med cirka et kvarter igen får vi lukket kampen – og derfra kører vi sejren i hus på cruise control. Fortjent sejr og fortjent videre i pokalen. 

Daniel Amartey 
 - En god sejr for os, første halvleg er ganske fornuftig – og det samme må siges om 2. halvleg. Vi får scoret de to mål, vi går videre og så er jeg tilfreds! 

Tom Høgli 
 - Vi gør hvad vi skal, og så er det endnu engang godt, at vi har de matchvindertyper, vi nu engang har. Det var ikke nemt for os, de kan spille uden pres og forventninger – men jeg synes vi håndterer det godt, og vi får en vigtig og fortjent sejr. 

Thomas Kaminski 
 - Jeg var glad for at få spilletid, selvom jeg ikke havde så meget at lave. Men godt at holde nullet og godt at få arbejdet sammen med defensiven og se hvordan Zanka, Antonsson, Høgli og de andre spiller. De giver også mig meget hjælp, så jeg er meget tilfreds med dagens kamp. 

Andreas Cornelius 
 - En stærk sejr og godt at vi nu er videre i pokalen. Vi spiller en fornuftig kamp, vi lader ikke dem komme til nogen chancer og får så selv scoret de nødvendige mål. Fornuftig indsats at holdet og godt at være videre i turneringen.