Q&A med Bashkim Kadrii

Q&A med Bashkim Kadrii

Ritualer før en kamp 
Jeg har ikke nogle rigtige ritualer. Men jeg spiller altid i mine egne underbukser – jeg ved ikke, om det er et ritual, men jeg håber de bringer lidt held, haha. 

Det lytter jeg til i forbindelse med en kamp 
Nu lytter vi jo alle sammen til Zankas playliste i omklædningsrummet, men inden da hører jeg faktisk noget lidt mere stille og roligt musik - Drake fx. Noget uden al for meget gang i, hvor man i stedet kan fokusere og lade op til kampen imens. Jeg kan godt lide at være afslappet før jeg skal spille, så spændingsniveauet ikke kommer for højt op. Lige op til kampen er det til gengæld fint, at der er mere tempo i musikken. 

Dette vidste du ganske sikkert ikke om mig... 
De fleste ved nok godt, at jeg altid har drømt om at spille for FCK. Jeg spillede jo i mine unge dage lige ovre ved siden af Telia Parken på Østerbro Stadion i B93. Men ellers har jeg ikke rigtig nogle sjove hobbyer eller interesser. Min livret er Butter Chicken - det er vist det, haha! 

Den vigtigste person for min karriere er... 
Det er min far. Ingen tvivl om det. Han har altid været der for mig i hele min karriere - lige fra jeg var helt lille. Og han har altid støttet mig - både når det er gået godt, men også når det er gået dårligt. Og han kommer til så godt som alle træninger og alle kampe. Det betyder meget for mig. 

Dette er min største oplevelse på hjemmebane 
Jeg vil nævne to faktisk. Den første var mit mål mod Dnipro sidste sommer. Det gjorde, at jeg fik slået mit navn fast - at nu var jeg kommet rigtigt ind på holdet og følte mig som en del af det hele pga. det mål, der var så vigtigt for os, så vi gik videre i Europa dengang. Mit sejrsmål mod Brøndby var selvfølgelig også en kæmpe kamp, men den kom lidt senere. Efter det mål gik det op for mig, hvor meget de derbykampe betyder for alle folk i klubben og ikke mindst for fansene også. Jeg håber, at der er flere mål i mig, når jeg forhåbentlig snart spiller Superliga-fodbold igen!