Vi spiller i den nye Away-trøje

Vi spiller i den nye Away-trøje

Ca. 5.000 forventes til kampen
Til kampen i aften mod FK Jablonec spiller vi igen i den nye Away-trøje, som “debuterede” mod Newtown AFC i Wales. Målmændene optræder helt i orange dragter.

FK Jablonec forventer ca. 5.000 tilskuere på Chance Arena, og ca. 200 vil være danske, heraf ca. 170 fans, der er på vej til Tjekkiet i bus, og ca. 30 sponsorer.

Jablonec har også forberedt sig grundigt
Tjekkerne har på deres hjemmeside bragt en lille reportage fra vores træning i går, og ud over at de var imponerede over Ståles detaljerede kendskab til deres nøglespillere, hæftede de sig ved den muntre og afslappede stemning på træningsbanen. “Nu må vi se, om de stadig smiler efter kampen”, lød det afslutningsvis i reportagen.

Den tjekkiske træner Jaroslav Silhavy har også forberedt sig grundigt på de danske sølvvindere, og bl.a. var han selv til stede, da vi mødte Newtown i Telia Parken.

- Vi har oplysninger nok om holdet fra forskellige kilder, så nu er det op til os selv. Siden vi mødte dem i vinter har deres spilsystem ikke ændret sig grundlæggende. Jeg så deres første kamp i København mod Newtown, og mine kolleger så kampen i Esbjerg i søndags. Vi kender deres styrker og anser dem for at være en stærk og attraktiv modstander, og vi håber der kommer mange tilskuere og bakker os op til kampen, siger Silhavy til klubbens hjemmeside.

Anføreren: De er ikke uovervindelige
- Vi har en sund respekt for dem, for de spiller europæiske turneringer hvert år, men de er ikke uovervindelige. Vi skal selv forbedre vores defensiv i forhold til vores kamp mod Pribram i lørdags, hvor vi lukkede to mål ind (og vandt 3-2, red.), men til gengæld var vi gode offensivt. Vi vil gøre alt for at få et godt udgangspunkt før returkampen, tilføjede Jablonec-anføreren Tomas Hübschmann.

Hübschmann er noteret for mere end 50 landskampe for Tjekkiet og har spillet 10 år i Shkahtar Donetsk, inden han vendte tilbage til Jablonec sidste år. Han var således både med til at besejre os 2-0 i Portugal i februar og til at tabe 0-2 til os i januar 2012 i La Manga, da han repræsenterede Shakhtar Donetsk.

Her kan du se kampen - og "behind the scenes"
Hvis du ikke er blandt den lille, trofaste skare, der er på vej herned for at se kampen på stadion, kan du se den på TV3+ og/eller følge vores live-tweets på @FCKobenhavnLive.

Følg os også på Snapchat (fc_kobenhavn) - her kommer du med helt ind "behind the scenes" med billeder og videoklip fra turen herned, fra gårsdagens træning og fra hotellet i Mladá Boleslav, hvor truppen i dag var ude og gå en lille tur på området.