Skyd på Christian Poulsen

Christian Poulsen stopper i F.C. København

- Christian har leveret en meget professionel og dedikeret indsats for klubben efter han kom tilbage sidste år. Han har været med til at vise hele truppen, hvad der skal til for at nå det højeste niveau både på og uden for banen med sin store erfaring og professionalisme hver eneste dag. Vi ville gerne have beholdt Christian lidt længere, men sådan kunne det desværre ikke blive, siger manager Ståle Solbakken.

- Jeg var usikker på, hvad jeg ville med min karriere efter så mange år i udlandet, da jeg i efteråret 2014 skrev kontrakt med FCK. Derfor valgte jeg kun at skrive kontrakt frem til 30. juni i år. Det har været en god og spændende tid, og jeg har haft det rigtig godt med mine holdkammerater, Ståle, det øvrige trænerteam, sundhedssektoren, ledelsen og alle omkring holdet, så det er med en god følelse over for klubben, at jeg nu takker af. Jeg har samtidig en god fornemmelse af at have bidraget til en positiv udvikling i klubben.

- Jeg kunne være fortsat, men har valgt at stå frit med hensyn til, hvad min fremtid bringer. Det vil jeg bruge den næste periode til at overveje, siger Christian Poulsen.

Alle i F.C. København ønsker at takke Christian for hans store indsats for klubben og ønsker ham held og lykke i fremtiden.


Karrierefakta:
Christian Poulsen kom som 20-årig fra Holbæk til F.C. København i sommeren 2000 og debuterede mod AaB i en hjemmekamp den 11. marts 2001.

I sommeren 2002 skiftede han til Schalke 04 og indledte en lang og glorværdig udlandskarriere, der også bragte ham til Sevilla, Juventus, Liverpool, Evian og Ajax, inden han i efteråret 2014 vendte tilbage til Byens Hold. Han fik comeback mod Randers FC den 19. oktober 2014, og inden søndagens opgør mod Hobro er han noteret for 76 officielle kampe for klubben.