Steve De Ridder: Vi har gang i noget godt

Steve De Ridder: Vi har gang i noget godt

Vores offensive belgier, Steve De Ridder, har fået godt med spilletid på det seneste og ser frem til søndagens kamp mod Randers, hvor hans største forhåbning ud over tre point er, at holdet kan fortsætte de gode takter. 

- Det bliver forhåbentlig en kamp, hvor får bygget videre på de gode kampe, som jeg synes, vi har fået spillet på det seneste, hvor vi har fået gang i målscoringen og fået skabt en masse chancer. Jeg synes, vi har fået gang i noget godt og har nydt godt af nogle fine individuelle præstationer – og det håber jeg, at vi kan fortsætte med mod Randers og i den vigtige kamp, vi også har torsdag mod Esbjerg i pokalsemifinalen, siger Steve De Ridder, der er glad for at have fået mere spilletid på det seneste. 

- Det er fantastisk at være en større del af holdet. Det har jeg kæmpet for længe, og jeg synes, at det er gået godt de sidste par kampe især, hvor jeg føler, at jeg har vist, at jeg kan være en del af holdet. Og en vigtig del af holdet. Jeg håber, at jeg i de kommende kampe kan blive endnu bedre, og blive en endnu vigtigere del af det hele, fortæller Steve De Ridder.

Kampen mod Randers FC fløjtes i gang kl. 19.