Grim skade til Corner kaster skygger over flot sejr

De nærmeste med- og modspillere vendte sig væk og tog sig fortvivlet til hovedet, mens læge og fysioterapeut skyndte sig ind til den smertelidende Corner. Efter et par minutter måtte han køres fra banen på en båre iført iltmaske, og læge Anders Boesen sagde efter kampen, at den foreløbige diagnose var et ankelbrud.

- Andreas blev med det samme kørt til sygehuset i Århus, og jeg er i løbende kontakt med dem og kører derind her efter kampen for at tale med ham og lægerne. Det er dygtige folk derinde, så han er i de bedste hænder. Vi kan i øjeblikket ikke sige noget nærmere om omfanget af skaden og hvor længe den vil holde ham ude, det må afvente de nærmere undersøgelser.

- Det var en svinestreg til rødt kort, mente Ståle efter kampen. - Det er hårdt for holdet, men forfærdeligt for Corner, som nu har en slem tid foran sig. Det bliver et langt sejt træk, men jeg er sikker på, at han nok skal klare det.

Paradoksalt nok headede Christian Poulsen løverne i front netop som Corner blev kørt ud på båren, hvilket i øvrigt skete til medfølende klapsalver fra hjemmepublikummet, og inden pausen bankede Toutouh et frispark ind via underkanten af overliggeren. Alligevel var der ikke den store begejstring i pausen.

- Nej, det var en svær snak, for på den ene side havde vi nærmest afgjort kampen med de to mål, men på den anden side sad flere af spillerne med tårer i øjnene. Flere var tæt på at og så hvad der var sket, og sådan noget glemmer man ikke lige med det samme.

- Jeg fik det virkelig skidt og de første 5 minutter kunne jeg ikke lade være med at løbe og tænke på hvordan Corner havde det, sagde Youssef Toutouh efter kampen. - Jeg føler virkelig med ham og håber på det bedste.

Også Danny Amankwaa, der med en formidabel spurt stod for oplægget til Björn Sigurdarsons 3-0-scoring efter pausen, var tydeligt mærket af kammeratens grimme skade:

- Jeg er totalt ked af det på Corners vegne, jeg har jo spillet med ham i mange år, også på ungdomsholdene. Jeg er sur på personen der gjorde det, men ville selv gøre det så godt jeg kunne efter jeg kom ind – og være med til at hente de tre point. Vi skal slutte sæsonen godt af, vi skal vinde pokalen og større Cornelius!

Den sidste scoring til 4-0 blev sat ind af Steve De Ridder, der ligesom Sigurdarson blev noteret for sin første scoring i Alka Superligaen:

- Ja, hvis vi lige ser bort fra det skrækkelige med Corner, så var det dejligt at få chancen igen og også udnytte den. Det er længe siden vi har scoret fire gange i en kamp, men vi har en vigtig kamp igen på torsdag, så nu må vi hjem og hvile.

Christian Poulsens scoring var hans første i Superligaen siden han vendte tilbage, men han indrømmede ærligt, at det var ment som en forlængelse:

- Jeg prøvede faktisk at flikke den videre til Pelle eller en af de andre, men det var dejligt at se den gå ind. Men jeg synes vi var i god kontrol og skabte klart flest chancer, men det var også en kamp vi skulle vinde. Men det er ikke altid de nemmeste.

Stephan Andersen holdt målet rent endnu en gang:
- Set i lyset af skaden til Cornelius, er det rigtig godt at vi står her og har vundet 4-0. Mine tanker går til Andreas, og jeg kunne fra min plads se, at det var helt galt. Det er rigtig skidt, men det sker en gang imellem, og i dag skete det for Cornelius. Men vi er professionelle, vi skal fokusere, også selvom Cornelius blev skadet. Men vi gør arbejdet færdigt – og vi kan sige, at vi hev sejren i land for Corners skyld.