Danny Amankwaa: Får da lært Esbjerg at kende

Danny Amankwaa: Får da lært Esbjerg at kende

Der er i dén grad dømt Esbjerg den kommende måned, hvor Løverne står over for at skulle spille hele tre kampe mod vestjyderne. En gang i Alka Superligaen i morgen, søndag, og to gange i semifinalerne i DBU Pokalen. Og recepten for de tre kampe er klar for holdet og Danny Amankwaa.

 - Vi får da lært Esbjerg at kende. Men det betyder ikke det store, at vi skal spille tre kampe mod samme modstander. Vi skal spille for at vinde alle tre kampe, og det er vores udgangspunkt, siger Danny Amankwaa og fortsætter. 

- Alle tre kampe her er vigtige. Det er ligapoint. Og det at komme tættere på en titel, som vi spiller om. Titler er vigtige i denne her klub og for os spillere personligt. Derfor er pokalturneringen vigtig for os – især når vi står et par kampe fra finalen, siger Danny Amankwaa, der mener, at holdet - efter den store sejr mod Brøndby i søndags – har haft nemt ved at komme ned på jorden igen efter den intense kamp for at forberede sig på udekampen i det vestjyske. 

- Jeg føler ikke, at det er svært at omstille sig til at skulle til Esbjerg. Det kan vi slet ikke tillade os at tænke på. Vi er bagefter i tabellen, så vi skal vinde vores kampe for overhovedet at snakke om mesterskab og alt det der. Så vi er helt klar, slutter Danny Amankwaa. 

Kampen fløjtes i gang søndag kl. 17.