God kamp - men der mangler mål

Nicolai Jørgensen 
- Vi fik de 3 point, og det efter en god 2. halvleg. Det var dejligt at score, og igen igen på hovedet – dog burde vi have proppet en kasse eller to mere ind. Men OK, vi vandt og målene skal nok komme. 

Pierre Bengtsson 
- Vi spiller en solid kamp, og holder Silkeborg IF fra at komme til chancer. Selvfølgelig mangler vi målet til 2-0, havde vi fået det, havde vi kunnet slappe en smule af. Det skete ikke, men ellers spillede vi en god kamp. 

Mikael Antonsson 
- Ja, det var ved at gå galt da jeg gled, det er hvad er sker på sådan en efterårsbane – men jeg kom op, og fik jo selv bolden væk. Vores spil kan sagtens blive bedre – men i 2. halvleg var det nu ret godt, og vi holdt dem fuldstændig væk fra chancer, så lige nu har jeg en god følelse. 

Youssef Toutouh 
- Vi starter egentlig OK, men så begynder vi at lave for mange personlige fejl og spiller alt for langsomt. Det blev bedre i 2. halvleg, spillet begyndte at flyve – og det endda på en svær bane. Silkeborg IF spiller faktisk udmærket, men heldigvis har vi så gode spillere, at vi får afgjort kampen til egen fordel. Alt i alt dejligt med de tre point. 

Tom Høgli 
- Vi vinder fortjent! Vi spillede ikke nogen god 1. halvleg, men efter pausen er vi gode og har styr på kampen og Silkeborg IF, for de kommer vel ikke frem til en eneste chance…