Reaktioner efter 2-3 nederlaget

Danny Amankwaa 
- Vi gør det egentlig ret godt i 1. halvleg rent offensivt, men desværre lukker vi tre nemme mål ind. Efter pausen gør vi det slet ikke så godt, og spiller ikke det fodbold vi vil – så vi må bare erkende, at det var et fortjent nederlag. 

Andreas Cornelius 
- Vi giver for nemme mål væk i den her kamp. De ligger et højt pres, og det giver os noget plads bag ved dem. Det kunne være gået begge veje, for rent offensivt var det OK, at vi fik skabt 6-7 chancer. 

Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
- Vi taber til et godt hold. Vi havde desværre ikke det samme defensive niveau som i de to kampe mod Dnipro. Vi scorede to mål, vi skaber chancer og det er positivt. Bare ærgerligt at vi ikke holdt samme skarpe niveau bagude, som i de to Dnipro kampe. 

Bashkim Kadrii 
- Vi skaber de chancer som vi skal skabe, men defensivt var det ikke godt nok. Det var helt klart ikke vores bedste kamp defensivt. At tabe 2-3 gør naturligvis returkampen svær, men det er jo ikke umuligt. 

Pierre Bengtsson 
- Forsvarsspillet i 1. halvleg var katastrofalt, og vi giver dem nogle simple mål. Vi begår nogle individuelle fejl, og det koster på dette niveau. Det er irriterende, at vi laver den slags fejl i kampe som i dag.