Daniel Amartey: God opstart i FCK

Daniel Amartey: God opstart i FCK

Det er ikke meget mere end en måned siden, at F.C. Københavns nye, unge ghaneser Daniel Amartey blev præsenteret i klubben efter at have været en profil på sit daværende svenske hold, Djurgården, i Allsvenskan, hvor Amartey var midt i sæsonen.
 
- Det har helt sikkert været godt for min opstart, at jeg havde flere kampe i benene, da jeg ankom til klubben. Min fysiske form er god, så jeg har udelukkende skulle fokusere på at lære spillestil, løbemønstre og taktik at kende, siger Daniel Amartey, der er glad for velkomsten både på og uden for banen.

- Alle har taget rigtig godt imod mig. Og vores samarbejde bliver bedre og bedre for hver dag, vi træner og spiller sammen. Jeg har selvfølgelig en masse at lære endnu og kan udvikle mig rigtig meget, men jeg er rigtig glad for at være her, siger Daniel Amartey.
 
Han ser desuden frem til at spille sin første Superligakamp i morgen i Telia Parken mod FC Nordsjælland. En kamp, som han forventer, bliver svær, men som han vil gøre alt for at vinde.
 
- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille i Telia Parken igen. Det er et stort og flot stadion med nogle fans, som også har taget godt imod mig, siger Daniel Amartey.

- Vi har haft en uge til at arbejde videre siden sidste kamp, og det håber jeg, man kommer til at se på banen i morgen. Jeg vil i hvert fald gøre alt, jeg kan, for at vi vinder, siger Daniel Amartey.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.30.

>> Køb billet til kampen her