Ståle: - Fik det ud af kampen vi ville

Ståle: - Fik det ud af kampen vi ville

- Det var en god kamp for os, hvor mange af spillerne fik de 90 minutter i benene, som de havde brug for. Selvfølgelig ville vi gerne have holdt målet rent og selv scoret, men det er kun et testkamp, sagde Ståle.

- I 1. halvleg synes jeg forsvaret står tæt på perfekt og også i store dele af 2. halvleg, mens det er lidt op og ned når vi selv har bolden. Men alle giver sig fuldt ud, og jeg synes vi lignede et hold. Og så spiller vi altså også mod et rigtig godt hold med kvalitetsspillere på alle pladser. Men alt i alt fik vi det vi kom efter, så nu ser vi frem mod kampen i Silkeborg på søndag, sluttede manageren.

Nicolai Jørgensen, der i aften bar anførerbindet indtil han blev taget ud 5 minutter før tid, havde disse kommentarer til opgøret:

- Jeg synes, vi er fint med i kampen og vi behøver ikke skamme os over indsatsen. Men vi indkasserer nogle ærgerlige mål, der afgør det. Vi mangler måske lige det sidste, men vi har fået mange nye kvalitetsspillere, men jeg synes, der er stor sult i holdet i aften. Det er en hård kamp mod en stærk modstander, men det var også lige det vi havde brug for her op til sæsonstarten. Vi har trænet hårdt på det sidste, men alle gav alt hvad de havde, og vi har også vores chancer til at komme på tavlen.

Stephan Andersen fik alle 90 minutter i aften og gjorde et solidt indtryk, og han kan ikke lastes for de to franske scoringer:

- Vi spiller en solid defensiv kamp, og de skaber jo ikke meget mere end de to mål, som vi nærmest forærer dem. Ved det første er Tom (Høgli, red.) uheldig og sparker bolden lige ind på en af deres, og ved det andet er det et dumt boldtab på midten, der baner vej for målet. Så i bund og grund synes jeg egentlig vi gør det udmærket.

Landsholdsmålmanden måtte efter kampen også forklare de nysgerrige pressefolk, hvordan han oplevede at nogle af fansene piftede efter ham undervejs i kampen.

- Det tager jeg egentlig i stiv arm, jeg havde nok også set det komme. Men som jeg har sagt før, så må de pifte lige så meget de vil, bare vi henter tre point hver søndag, det er sådan set det vigtigste, sluttede Stephan Andersen.