Ståle: Tilfreds indtil 0-2

Ståle Solbakken havde disse kommentarer på pressemødet efter nederlaget til Real Madrid CF:

- Jeg er tilfreds indtil 0-2, for indtil da er det forholdsvis tæt, og vi havde skabt de tre chancer, vi kan forvente mod et hold som Real Madrid – men de fik selvfølgelig også deres chancer, og havde flere end os.

- Kort før pausen er der så en muligt afgørende situation, hvor der måske var straffe til os, og dømmer han straffe, så er der måske også et rødt kort. Jeg kan godt forstå hvis dommeren ikke dømmer det, jeg bebrejder ham det ikke, for det går hurtigt – men for mig lignede det et straffe, og det kunne have været et vendepunkt. Men som sagt, tilfreds indtil 0-2, og jeg havde sagt til spillerne, at de skal lære af hvert minut af den her kamp.

- Jeg ærgrer mig over de sidste to mål, dem giver vi dem jo nærmest. Real Madrid er måske verden bedste kontrahold, og så skal man ikke give dem den mulighed. Om Ronaldo og hans to mål kan jeg sige, den første var en fejl af Johan - men ved 0-2 målet skal jeg ikke give nogen skylden, for man har set ham lave disse mål mange gange. Han er kampens matchvinder, og det selvom vi i perioder af kampen havde ganske godt fat i ham.

- Nu venter to vigtige kampe mod Galatasaray, og her er målscoren vigtig, for den kan være afgørende hvis vi ender lige i gruppen.

- Men jeg er tilfreds, det går fremad for holdet – og med et point nu, har vi et mere end vi regnede med på det her tidspunkt. Men ærgerligt med situationen lige før pausen, det var en afgørende situation, og så havde Mellberg jo også en meget stor chance lige bagefter.

- Kampe som den her, kan kun påvirke os positivt i forhold til den hjemlige Superliga. Hvis vi kan spille i ligaen, som vi gjorde i de første 65 minutter, så skal pointene nok komme derhjemme.