Reaktioner fra spillerne

Reaktioner fra spillerne

Jakob Busk:
- Det var en meget lige kamp, og en kamp, hvor begge hold kunne være endt i vinderens rolle. Jeg synes det bliver lidt for meget indianerbold – og så er jeg selvfølgelig skuffet over, at vi ikke vinder. Om min egen præstation kan jeg kun sige, at jeg synes jeg udfyldte den rolle jeg skulle, havde nogle gode aktioner – med en enkelt undtagelse – men alt i alt gik det fint nok!

Thomas Delaney:
- Ja, jeg fik godt ram på bolden – og den var jo nok gået ind sidste sæson. Så ærgerligt, men derudover en meget lige kamp, hvor resultatet kunne være gået begge veje. Efter at Nicolai havde fået udlignet, så troede vi, at det i dag ville være os der fik medvinden og vi troede på sejren. Den kom ikke, så vi må bare arbejde videre.

Nicolai Jørgensen:
- Målet var et af de sjovere af slagsen, og det kom efter en god dribletur. Det var et af de mål, hvor man – hvis man ser dem på TV – tænker, hvorfor får jeg aldrig sådan et mål? Men vi skal til at vinde, vi skal i gang med en stime og hurtigst muligt få gang i selvtilliden. 

Youssef Toutouh:
- Det er selvfølge fedt at få spilletid, og synes selv jeg kommer med et højt tempo. Om kampen kan jeg kun sige, at begge hold havde de chancer, der skulle til at vinde opgøret – men når det kommer til stykket, så er det vel er fortjent nok, at opgøret slutter uden vinder.