Reaktioner fra spillerne

Pierre Bengtsson:
- Det er fantastisk, og det var sjovt at vinde guldet tilbage. Skønt at kunne fejre guldet med vores mange fans, så jeg er vældigt glad lige nu.

Bolaños:
- Det er en god følelse, og dejligt at guldet nu er tilbage. Jeg er en glad mand, og jeg er stolt af, at vi i dag får overrakt guldmedaljerne - specielt fordi både min datter og søn var med i PARKEN i dag!

Santin:
- Det er mit 4. sæt guldmedaljer med F.C. København, og det er altid rart at kunne vinde guld - det bliver man ikke træt af, og det er en ny følelse hver gang. Mesterskabet er selvfølgelig også meget vigtigt, og det er godt at være en dig af F.C. Københavns stolte historie.

Kris Stadsgaard:
- Selve kampen var nok ikke en af de bedste, og jeg havde da gerne givet vores fantastiske fans en sejr - men det blev desværre ikke i dag. Men lækkert med guldmedaljer - dem snupper vi gerne igen næste sæson.

Igor Vetokele:
- Nok ikke vores bedste kamp, men det var svært derude i dag - og vi fik ikke så meget plads. Vi prøvede alt hvad vi kunne i 1. halvleg - og fik også scoret, men i 2. halvleg gik det ikke helt så godt. Det var naturligvis fedt at score, men det er det jo altid - bare ærgerligt vi ikke endte med de tre point, så vi kunne have glædet vores fans!

Daniel Jensen:
- Vi var gerne sluttet af med en sejr, og vi får jo også scoret - og det på et fint mål af Igor Vetokele. Vi ville meget gerne i dag, men vi manglede noget. Vi får så også et rødt kort, men jeg synes vi viser god moral selv om spillede den sidste del af kampen i undertal.