Kampreferat: IKS vs. FCK

Onsdag aften spillede F.C. København og IK Start træningskamp i Kristiansand i Norge. De danske mestre var på lynvisit i kystbyen, og måtte se sig slået med 3-1 efter 2-1 ved pausen. Ailton Almeida scorede københavnernes enlige mål i første halvleg efter en god aktion. Løverne havde flere gode chancer i kampen, men det havde hjemmeholdet også, og den tidligere OB'er, Christian Bolaños sørgede blandt andet med to mål for at grundlægge sejren for de gulklædte værter.

Første halvleg blev i den første del spillet på hjemmeholdets præmisser, da Løverne konstant hang bagefter i tanke og handling. De udmøntede sig dog kun i et enkelt mål på et meget tvivlsom dømt straffespark, men Christian Bolaños omsatte sikkert bag Kim Christensen i FCK-målet.

Målet lod til at vække de danske mestre, da der efterfølgende kom mere tempo i spillet, og der blev kreeret flere chancer. En af dem udnyttede Ailton flot i et soloridt, hvor han fra en spids vinkel fik udlignet føringen.

Efterfølgende havde F.C. København flere gode muligheder for at bringe sig foran, men i stedet kunne værterne gå til pause med en 2-1-føring, da et forholdsvist ufarligt skud ramte en FCK-forsvarer og strøg i mål.

Efter pausen var det mindre livligt og mere organiseret. FCK kom dog frem til muligheder, og især Cesar Santin havde et par chancer, der på en bedre dag var gået ind bag Rune Nilssen (tidligere FCK-keeper, -red.), der vogtede buret i de sidste 45 minutter for IK Start.

I stedet udnyttede hjemmeholdet en forsvarsbrøler i overtiden til at lukke og slukke til 3-1.