Kampreferat: FCK vs. SIF

Mens Superligaen lå stille på grund af den altafgørende VM-landskampskamp mod Island, som Danmark vandt med overbevisende 6-0 lørdag aften, blev der dagen derpå afviklet "Super Cup" i PARKEN mellem sidste sæsons mestre og pokalvindere.

Det var første gang, der blev afviklet en fodboldkamp under det nye tag i PARKEN, og lad det være sagt med det samme - det blev en halvkedelig affære i de usædvanligt mennesketomme omgivelser, som kun 2.007 tilskuere havde fundet vej til.

De kunne se Hans Backe sende et mandskab på banen uden en række af stamspillerne, som enten plejede småskader eller ganske enkelt fik en hviledag. Bænken viste sig dog rigeligt bred til, at de 11 foretrukne uden besvær kunne styre aftenens begivenheder mod et temmelig tamt Silkeborg, der til hverdag også har deres at slås med i bunden at tabellen.

En veloplagt Zuma bragte FCK foran efter en god halv time, og Fredgaard slog sejren fast et lille kvarter før tid direkte på frispark fra kanten af feltet.

De regrende mestre høstede dermed endnu en pokal til skabet i form af B.T.s Super Cup og en bonuscheck på 100.000 kroner.