Kampreferat: Mal vs. FCK

F.C. København spillede sæsonens første træningskamp søndag eftermiddag i Malmø mod bysbørnene fra MFF. Over 2.000 tilskuere overværede den udmærkede fodboldkamp der endte med uafgjort 2-2. Malmø FF var tættest på sejren.

Første halvleg skulle vise sig at udstille forskellen på de to holds sæsonforberedelser. Malmø starter snart deres turnering og var lige den tand længere fremme i forberedelserne der gjorde, at skarpheden, fysikken og pasningerne var bedre end F.C. Københavns. Nyindkøbte Junior fra OB var en sand oplevelse for hjemmeholdet, og han bragte da også MFF foran. Pode kunne øge til 2-0 i slutningen af halvlegen.

Fra anden halvlegs start skiftede Ståle Solbakken adskillige spillere. Oscar Wendt kom blandt andet ind og gjorde de rigtig godt på venstre back. Gode frispark og hjørnespark leverede han gennem de sidste 45 minutter, og der var da netop også et hjørnespark der førte til reduceringen. Brede Hangeland kom nærmest flyvende på Wendts hjørne og headede bolden i nettet.

Malmø FF kunne dog sagtens have øget føringen med to gode frispark, der ramte overliggeren. I midten af halvlegen blev Daniel Andersson udvist, men klubberne havde aftalt at man fortsatte med 11 mand for at få mest ud af træningskampen, så hjemmeholdet satte blot en ny spiller ind.

Udligningen faldt i slutningen af kampen efter et rigtig flot angreb. Et indlæg fra Jamil Fearrington ramte en Malmø-spiller og bolden susede i mål til 2-2.

Kampen bød på en glædeligt comeback til Michael Gravgaard efter tre måneders skadespause. Gravgaard gjorde det fint, men han var ligesom resten af holdet også mærket af, at det var den første træningskamp i forberedelserne til den nye sæson. Fredrik Berglund leverede også en fin præstation i angrebet, hvor han var konstant farlig og havde masser af gode dybdeløb.

Alt i alt en god træningskamp. Ingen skader og anden halvleg viste lovende takter fra de danske mestre. 2-2 var derfor heller ikke ufortjent.