Kampreferat: FCM vs. FCK

Kent Karlsson havde lavet nogle ændringer til søndagens aftenkamp på Ikast Stadion, hvilket blandt andet betød, at Niclas Jensen og Christian Poulsen startede på bænken og både Morten Bisgaard og Carsten Fredgaard startede på hver deres kant.

Første halvleg var nogenlunde lige. Ingen af holdene kom frem til de store chancer, og begge mandskaber var godt organiserede i de bageste kæder. Meget af spillet foregik på midten af banen, og der var meget fysik, hvilket betød nogle lidt voldsomme dueller. Kim Madsen blev således nødt til at gå ud efter kun 20 minutter, da han havde stødt hovedet sammen med Peter Sand fra FC Midtjylland. Christian Poulsen kom på banen, og Michael Mio gik ned op spillede centerforsvarer sammen med Jacob Laursen.

Det tætteste de to hold kom på mål, var da Zuma snød FCM's målmand med et skud direkte på hjørnespark. Bolden var på vej ind i det fjerneste hjørne, men heldigvis for Peter Skov-Jensen, blev han reddet af en af sine forsvarspillere, der headede væk på målstregen.

Anden halvleg var stadig meget lige, men FCK stod for de største chancer og både Thomas Røll og Carsten Fredgaard burde have bragt FCK i front, men begge forsøg endte desværre som hel-kiksere og gik langt forbi mål. Morten Skoubo stod for hjemmeholdets bedste tilbud, men sparkede over mål i fri position.

Dermed er mestrene stadig ubesejret i meget lang tid, og tilfredsheden er stor i FCK-lejren. Nu skal der arbejdes frem mod braget i PARKEN på onsdag mod Lazio.