Kampreferat: SIF vs. FCK

Det var ikke helt uventet, at dette opgør sluttede uafgjort - det er således syvende gang i træk, at de to klubber deler pointene! Skulle nogen have vundet, var hjemmeholdet nok tættest på, omend gæsterne dog også havde sine tilbud.  

Kim Brink havde - i modsætning til sæsonpremiere-nederlaget mod Viborg - valgt at trække Martin Biil Larsen ned på midtbanen, så man kun spillede med to mand fremme og i stedet en mere kompakt 4-mands-midtban, hvor Yüsüf Öztürk for første gang startede inde. 

Silkeborg kunne have fået en drømmestart, da Peter Lassen i kampens indledning havde et godt, fladt forsøg, som Stensgaard fik afværget med en klasseredning. Og få minutter efter kunne David Nielsen have givet københavnerne en tilsvarende drømmestart, da han efter blot 5 minutter lobbede bolden på overkanten af overliggeren fra en spids vinkel. 

Men ellers var det som sagt Silkeborg - under ledelse af den tidligere FCK-træner Benny Johansen - der var nærmest, men på fight og fysisk sikrede hans tidligere klub sig det point, som de så ud til at være kommet efter.