Kampreferat: Vej vs. FCK

Nederlag i Nørreskoven

På et mål af indskiftede Alex Nørlund kort før tid sikrede Vejle sig sejren i en generelt rodet og nervøst præget affære, hvor Thorninger stod for gæsternes bedste forsøg kort efter pausen, men måtte se Erik Boye forhindre det med en super-redning.

Skuffelsen var tydelig blandt mange af de 6.900 fremmødte denne mandag eftermiddag i Nørreskoven, da de opdagede at Brian Laudrup var skadet og derfor ikke med til Vejle. Desværre blev kampen heller ikke nogen stor oplevelse, men í sidste ende fik hjemmepublikummet alligevel noget at glæde sig over, da Alex Nørlund få minutter før tid fandt vejen til netmaskerne og afgjorde kampen.

Det var ellers en nervøst og rodet præget kamp, der bar meget præg af de to klubbers øjeblikkelige formkurve. Hjemmeholdet kom bedst fra start og skabte en del gode muligheder i FCK-feltet, men i løbet af første halvleg faldt tempoet og intensiteten. I pausen havde David Nielsen erstattet en lyskeskadet Christian Lønstrup, og man så lidt mere til gæsterne, der med lidt held kunne have bragt sig foran, da et indlæg fra Thomas Rytter passerede på tværs til Thomas Thorninger, men Vejle-keeper Erik Boye fik med en fornem refleksredning afværget hans udmærkede hovedstødsforsøg.

Vejle overtog igen spilstyringen efterhånden som kampen skred frem, og nok var det - set med københavnske briller - ærgerligt, men strengt taget ikke ufortjent, at Nørlund med en følt inderside kunne passere Thomas Gill med tre minutter igen. Dermed gik østjyderne også forbi FCK i tabellen og indtager nu 5. pladsen, mens FCK ligger på en 7. plads inden fredagens lokalderby mod Brøndby IF.