Niclas: Vemodigt farvel

Niclas: Vemodigt farvel

Niclas Jensen: Lidt vemodigt at sige farvel til hjemmebanen
- Det var dejligt med de store brøl fra publikum. Jeg var ellers ved at være lidt ængstelig for ikke at komme ind, 4. dommeren var ikke så nem at have med at gøre, men det lykkedes da at komme ind. Det er lidt vemodigt at sige farvel til hjemmebanen, for jeg har trods alt spillet her i mange år med både FCK og landsholdet. Men det var perfekt at slutte af med en sejr, og resultatet kunne vi ikke have planlagt bedre selv.

Martin Vingaard: Et godt rygstød til de sidste to kampe i år
- Vi spiller en god kamp, og får rigtig udstillet deres svagheder. Vi får udnyttet pladsen bag deres forsvar, og kommer frem til rigtig mange indlæg og chancer. Det var vigtigt med de tre point, og nu kan vi selv tage til Prag og afgøre det – og sejren i dag giver os et godt rygstød til de sidste to kampe i år.

Zdenek Pospech: Chancerne for at gå videre er vel fifty-fifty
- Vi kommer til at møde et Sparta hold der skal vinde, og vil komme ud og spille offensivt, og vi skal så udnytte vores kontraer. Vi skal møde et Sparta hold i god form, dog har de to uger fri inden kampen, og det er lang tid. Det er et ungt hold, men chancerne for at gå videre er vel fifty-fifty. Det er en vigtig kamp, men vi vil meget gerne videre, så vi kan se frem mod minimum to europæiske kampe mere i foråret.

Jesper Grønkjær: Et sjældent set råderum bag deres forsvar
- Det er jo det her vi ville, og nu har vi fået sat os selv i en gunstig situation, og det i en pulje med deltagelse af fire tophold fra fire nationale ligaer. Vores 1. halvleg i dag var god, og så fik vi jo et, i Europa-cuppen, sjældent set råderum bag deres forsvar. Den defensive organisation er ikke set bedre længe – og vi glemmer kampen mod SønderjyskE – vi står kompakt og gør hvad vi er gode til. Hvad angår kampen i Prag, så er det da en fordel at vi kan nøjes med uafgjort, men det er ikke noget vi skal tænke for meget over, for det er alt for svært at spille på uafgjort.

Libor Sionko: Det bliver en meget svær kamp
- Sparta Prag vil gøre alt hvad de kan for at vinde, og det bliver en meget svær kamp. De spiller godt den ene uge, halvskidt ugen efter og så skidt i næste uge igen, så vi må håbe vi rammer den i den rigtige bølgedal, og gør vi det – eller rammer vi selv dagen – så kan vi også godt gå videre.

William Kvist: Nu har vi chancen for at gå videre
- Vi er vant til pres i F.C. København, og i dele af efteråret har vi ikke ramt forårets niveau – der så også var rigtig højt – men vi har en stigende formkurve, og så får vi også point når vi spiller knapt så godt. Vi har god kontrol, vi spiller igen til nul og Wiland står godt. Jeg var lidt overrasket over, at de ikke var bedre og at de ikke kom med mere energi. Vi spillede os flot ud af deres pres, og deres kontraer blev aldrig rigtigt farlige. Hvad angår vore mål, så var det en fint opspil over kanten – og så også dejligt at score på frispark – det havde vi savnet. Nu har vi chancen for at gå videre, og så håber jeg da, at vi kan glæde os til at spille europæisk fodbold til foråret.

Mathias Zanka Jørgensen: En herlig aften i PARKEN
- Jeg tror ikke Cluj ville vælge samme startopstilling hvis de fik chancen. Vi var klar til dem, og så får vi også lukket kampen i 1. halvleg. Det var dejligt at styre kampen – og godt at få publikum med – så alt i alt var det en herlig aften i PARKEN.