Nyt håndtegn

Silberbauer: Hele holdet spiller godt

Ståle Solbakken:
- FC Midtjylland havde én chance i hele kampen – den scorede de på. Vi skabte mange flere og leverer en nærmest fejlfri præstation – sejren var aldrig i fare. Det jeg er mest tilfreds med er at vi konstant traf de rigtige beslutninger i løbet af kampen. 

Michael Silberbauer:
- Det gælder om at spille godt når man får muligheden for dig og jeg synes det gik godt i dag for mig selv, selvom jeg helst vil lade andre bedømme min præstation. Jeg tager gerne det tredje mål også hvis Emil (Laursen, -red.) vil give mig det. Generelt synes jeg dog at hele holdet spillet godt i dag, vi skaber masser af chancer og vinder fortjent. 

Jesper Christinsen:
- FCM havde ikke de store chancer i kampen, så det var selvfølgelig ærgerligt med den pind til sidst. Til gengæld må jeg sige, at det er klasse og stort at vise den forskel vi gjorde i dag på udebane mod rækkens nummer 2. 

Jesper Grønkjær:
- Vi kommer godt i gang i dag og holder dem væk fra chancer. Det var en god sejr og lige i dag synes jeg resultatet afspejler forskellen mellem de to hold. Men FCM er et stærkt hold så det var et stort skridt mod mesterskabet i dag. Der er dog stadig 10 kampe og 30 point at spille om, men det ser selvfølgelig rigtig godt ud.