Ailton: Fansene helt fantastiske

Ailton: Fansene helt fantastiske

Ailton Almeida:
- Jeg er ærgerlig over at vi ikke vinder kampen, men jeg synes vi, efter omstændighederne, spiller godt. Det var helt utroligt at spille herinde, og fansene var jo helt fantastiske. Hvis man ser bort fra at vi taber, synes jeg at vi leverer en god kamp, sagde dagens debutant.

William Kvist:
- Jeg synes vi leverer en udmærket præstation. Jeg synes vi ser ud som et hold, og får spillet noget god fodbold. Vi mangler lige lidt, på den sidste tredjedel af banen: Den sidste aflevering, den sidste dribling og så videre. Vi står sammen som hold og leverer noget fysik på banen og det er jeg egentlig meget godt tilfreds med. Nu mangler vi jo stadig nogle point for at gå videre, men det skal vi nok få i de sidste kampe, mente midtbanespilleren.

Dan Thomassen:
- Silber kommer til baglinien og lægger den over til den bagerste stolpe, hvor Morten Rasmussen står helt stille. Jeg synes egentlig bare jeg forsøger at score, men dommeren mener der er en forseelse ved målet. Sådan er det desværre tit med de dér høje bolde ind i feltet, man forsøger jo alt for at score og nogle gange går kendelserne imod en. Der er ingen tvivl om at der er kontakt, men kendelsen synes jeg er en anelse tynd, sagde forsvarsspilleren om det annulerede mål.

Michael Gravgaard:
- Jeg synes at det var en OK kamp fra vores side. Jeg synes egentlig at vi styrer det fuldstændig i store dele af kampen og vi har vel også flere chancer end de har, men de scorer på en af deres og det formår vi ikke. Det er mere eller mindre det der gør udslaget i dag. Vi kan være nogenlunde tilfredse, da vi får vist at vi fysisk er hvor vi skal være og ind imellem også leverer noget flot positionsspil, sluttede dagens anfører.