Velkommen hjem!

Torsdag blev det offentliggjort, at den tidligere FCK’er, Niclas Jensen, vender hjem til den klub, hvor han har haft så mange succesrige stunder. FCK.DK fik fat i Niclas på telefonen til et par spørgsmål om fremtiden i København.

- Hej Niclas. Først skal vi på vegne af de mange fans og os her på kontoret sige ”Velkommen hjem!”. Vi glæder os alle sammen til at se dig i PARKEN og i den hvide trøje igen.

- Tak for det!

- Har du talt med Ståle om din rolle på holdet?

- Ja, jeg snakkede med Ståle før jeg besluttede mig om at komme hjem og han fortalt mig om hans ideer og visioner for holdet og det hele lyder meget spændende.

- Hvordan er din form lige nu?

- Formen er god. Det er ingen vinterpause her i England så jeg har trænet hele december og her i starten af januar. Jeg har spillet en del kampe på Fulhams andethold, som selvfølgelig ikke er på det samme niveau som Premier League, men jeg har ikke glemt hvordan man håndterer en fodbold!

- Mens F.C. København har været i UEFA Champions League, har du spillet andetholdsfodbold for Fulham - det må have været frustrerende for dig… ?

- Ja, jeg havde en god opstart til den nye sæson i sommers, hvor jeg spillede på førsteholdet i en del træningskampe, så jeg var selvfølgelig lidt skuffet da jeg ikke fik spilletid da sæsonen startede - specielt efter at træneren havde sagt til mig, at han var tilfreds med mit spil. Så rent sportsligt har det været en skuffende tid, men her i London, hvor vi har boet, har familien haft det godt og det er ingen bad feelings.

- Vi husker dig som en topmotiveret sportsmand som altid giver dig 100 %. Brænder du stadigvæk for at spille?

- Det kan godt være at jeg er gået henne og blevet 32 år, men jeg føler mig stadigvæk som en på 25! Jeg er stadigvæk meget sulten for at spille og i det sidste år, hvor jeg ikke har spillet så meget, har jeg fundet ud af hvor meget fodbold egentlig betyder for mig og hvor meget jeg stadigvæk elsker at spille.

- Min grundform er god, men jeg kan uden tvivl bruge flere kampe i benene og det passer mig fint at Royal League-kampene snart kommer. Optakten til sæsonen er lidt anderledes end det var for 4-5 år siden og med Royal League kan man spille kampe, der betyder noget allerede i februar og det passer mig fint.

Hvornår ser vi dig ude på Nummer 10?

- SNART! Jeg glæder mig meget til at se det nye anlæg. Jeg skal bare ordne nogle ting her i England i næste uge og så kommer jeg tilbage til Danmark lige før vi tager afsted til La Manga.

 

Velkommen hjem, Niclas. Sidst har var her var det i spillertrøje nummer 7. Niclas Jensen får denne gang spillertrøje nummer 3...