Roy Hodgson bryder med F.C.København

Roy Hodgson har meddelt selskabet, at han ønsker at bryde sin kontrakt med F.C. København for at tiltræde som cheftræner for den italienske serie A klub Udinese - dette til trods for, at kontrakten dateret den 30. maj 2000 er en for begge parter uopsigelig kontrakt, som først udløber den 30. juni 2002.

Da der er tale om kontraktbrud, har vi meddelt Roy Hodgson, at både han og Udinese vil blive anklaget herfor, hvorfor sagen vil blive overdraget til vor advokat.

Ledelsen har allerede indledt de nødvendige sonderinger, såvel nationalt som internationalt, for ansættelse af en ny cheftræner, som kan leve op til de krav, som F.C. København stiller til jobbet.

At Roy Hodgson over for undertegnede har givet udtryk for, at hans beslutning ikke skyldes utilfredshed med sin tid i F.C. København, herunder ledelse, trænerstab, og spillere, men udelukkende egne ambitioner og hans mening om, at han har fået sit livs chance som cheftræner i Udinese.

Jeg beklager, at jeg ikke deler denne opfattelse, samtidig med at jeg klart må pointere, at når vi indgår skriftlige kontrakter, forventer omverdenen, at PARKEN/FCK lever op til disse. På samme måde forventer PARKEN/FCK, at trænere/spillere, direktører mv. lever op til de indgåede aftaler.

Da der er tale om kontraktbrud, har vi meddelt Roy Hodgson, at både han og Udinese vil blive anklaget herfor, hvorfor sagen vil blive overdraget til vor advokat.

Som det fremgår af børsmeddelelsen, er der allerede indledt sonderinger omkring ny cheftræner.


Med venlig hilsen
PARKEN Sport & Entertainment A/S


Flemming Østergaard
Administrerende direktør