En årlig københavnerbegivenhed

På dagens pressemøde i PARKEN blev det som bekendt offentliggjort, at F.C. København i samarbejde med syv københavnske divisionsklubber, vil afholde en årlig kamp mellem FCK og et udvalgt hold fra de resterende klubber med Preben Elkjær som manager for holdet.

- Det skal være en årlig begivenhed, og vi i F.C. København vil gøre hvad der er muligt for at det lykkes, var en af Flemming Østergaards kommentarer til kampen.Jens Kramer Mikkelsen, Overborgmester i København, luftede også sin tilfredshed:

- Det er en stor ære, som den fodboldelsker jeg er, at være protektor på dette projekt. Jeg håber også det vil blive en tilbagevendende begivenhed. Det er vigtigt med fokus på idrætten i København, og denne kamp synes jeg er en fremragende idé, var Overborgmesterens kommentar.

Amnesty International, som i år vil være den organisation som får en stor bid af kagen, var repræsenteret ved Pressechef, Stig Nielsen, kunne tilføje:

- Amnesty handler om livsglæde, og det gør fodbolden også. Det er positive signaler, at eliten involverer sig i det omkringliggende samfund. Siden katastrofen i USA den 11. september har vi haft utroligt travl med at oplyse om de krænkelser der er fundet sted og vi har fået adskillige tusinde nye medlemmer, og derfor er det kun en ekstra cadeau, at få den massive opbakning fra de københavnske klubber.Der er ingen tvivl om at kampen bliver utrolig sjov og spændende. Med så kompetente mennesker rundt om projektet, er de r ingen tvivl om, at vi får en fodboldkamp på et rigtig højt niveau, samt en årlig begivenhed der kan samle københavnerne hver vinter i PARKEN.