Pressen skrev

B.T.:

Forud for den hektiske afslutning var gået en intens kamp, som AB åbnede bedst. Den energiske Abdul Sule bragte da også fortjent hjemmeholdet foran efter 16 minutter, men trods et par store tilbud kom AB ikke yderligere foran. I stedet kunne Peter Møller i 1. halvlegs overtid udligne på Thomas Rytters perfekte indlæg.
Efter pausen overtog FCKerne mere af spillet, men AB var stadig farlige på deres direkte kontraspil.
FCKs Jacob Laursen måtte lade sig skifte ud med en lårskade, men med Christian Poulsen som ny midterforsvarer styrede FCK mod en tilsyneladende sikker sejr, indtil den omdiskuterede afslutning.
»Selvfølgelig er vi skuffede lige nu. Men jeg synes vi voksede ind i kampen. Det var en komplet anden kamp end mod Dortmund. ABerne pressede os meget mere, og på den baggrund var det sværere. Vores problem i øjeblikket er, at vi ikke scorer på de mange chancer vi skaber.
Men jeg holder fast i, at det vigtige er, at vi får point hver gang. Så skal vi nok blive belønnet efter 33 runder,« siger cheftræner Hans Backe, der nægter at fokusere på Brøndbys forspring i ligaen.

Ekstra Bladet:

AB forsvarede sin andenplads i Superligaen efter 2-2 mod FC København.

Udligningen kom i dommerens overtid, hvor Martin Albrechtsen - vist nok - mellem venner og fjender headede bolden via et par modstandere i mål. Eller gjorde han.

AB'erne var ikke i tvivl, men FC Københavns spillere mente ikke bolden havde været over stregen. Det fik dommer Tonny K. Poulsen til at konsultere sin linjevogter. Han sagde mål, og så var 2-2 en kendsgerning.

Kampen startede i en højt tempo med chancer i begge ender. Hverken AB's eller FCK's forsvar skal beskyldes for koncentration og agtpågivenhed. Det gav en underholdende kamp, der fik sit første mål efter 16 minutter.

AB's Kenny Thorup fandt Abdul Sule, der elegant - jo, det var elegant - vippede bolden over Jacob Laursen og derefter trillede den ind under Magnus Kihlstedt i FCK-målet.

Føringen holdt til første halvlegs sidste minut.

FC Københavns højre side med Thomas Rytter og Morten Bisgaard spillede sig flot igennem med AB'erne som statister.

Efter en 1-2-kombination sendte Thomas Rytter bolden ind i panden på Peter Møller, der let kunne score sit første mål i Superligaen siden skiftet fra spanske Oviedo.

Efter pausen gik gassen lidt af ballonen, eller så havde de to forsvar bare fået en ordentlig opsang i pausen.

FC København bragte sig på 2-1 14 minutter før tid. Et frispark fra Niclas Jensen blev headet ud til Peter Christiansen, der med en god førstegangs-aflevering fandt Morten Bisgaard, der scorede i det lange hjørne.

Efter målet kastede AB alt frem, uden det dog blev til de store chancer. Altså lige indtil Martin Albrechtsen fik bolden over stregen. Eller gjorde han.

Mål eller ej. 2-2 var et retfærdigt resultat efter spil og chancer.

Onside.dk:

På et kontroversielt mål i sidste minut fik AB udlignet på et hovedstød af Martin Albrechtsen. Bolden dansede på stregen, men linjedommeren dømte korrekt mål.

Det var AB, der kom bedst fra start med et smart mål af Abdul Sule efter 14 minutter. På en dyb stikning får Sule flot bolden med sig, og elegant vipper han den forbi Kihlstedt.

FC København stillede op med Peter Møller i startopstillingen, og det viste sig at være en god idé. I første halvlegs døende minutter scorer den lange angriber sit første mål for københavnerne.

Der var gode chancer i begge ender, og kampen mindede glimtvis om en topkamp.

Morten Bisgaard bringer løverne foran da ABs off-side-fælde kikser. Men den føring fik Martin Albrechtsen altså udlignet.

Berlingske Tidende:

Pludselig er der fire FCKere mod tre ABere. FCKerne har bolden på kanten af ABs straffesparksfelt. Der er spillet 88 minutter af kampen på Gladsaxe Stadion, og stillingen er 2-1 til FCK. Bolden bliver spillet hen til Sibusiso Zuma, og han hamrer den langt forbi AB-målet.
Det kan virke som en ligegyldig situation. Men den er særdeles sigende for FCK, som i efteråret har haft meget svært ved at omsætte spildominansen til mål. Derfor har holdet flere gange smidt point væk mod svagere modstandere. Helt grotesk var det mod OB for fjorten dage siden, hvor FCK efter 40 minutter skulle have ført 4-0. I stedet for var der blot tale om en usikker 1-0-føring, og det lykkedes da også for OB at få 1-1.

Historien gentog sig i går. For selv om det også efter den brændte chance i det 88. minut lignede en sejr til Sibusiso Zuma og Co., endte kampen altså uafgjort.