Topopgør i PARKEN

Søndag tager F.C. København imod Esbjerg i årets anden SAS Ligakamp i PARKEN. Esbjerg har lagt sig op på en flot fjerdeplads i ligaen, og kampen kan sagtens betegnes som en regulær topkamp.

Esbjerg må dog se sig gevaldig svækket efter midtbanedynamoen Michael Hansen brækkede benet i midtugekampen mod Silkeborg. Michael Hansen er en spiller der i de seneste par sæsoner har været et omdrejningspunkt på den jyske midtbane og det vil uden tvivl være en klar svækkelse af et ellers stærkt mandskab.

F.C. København kan glæde sig over at have Peter Christiansen tilbage efter endt karantæne, men må stadig se bort fra Tomas Antonelius der stadig afsoner karantæne efter sin udvisning i mod AGF. Christian Lønstrup er i gang med genoptræningen og er endnu ikke 100 % kampklar. Det samme gælder for Pascal Simpson, men ellers er alle fit for fight i den københavnske trup.

- Vi skal ikke fokusere på vores modstandere, men kun på os selv. De andre kan ikke tage point fra os medmindre vi møder dem - derfor er fokus på os selv det allervigtigste, siger Hans Backe. Det kan man kun give vores svenske cheftræner ret i, for når vores spil fungerer optimalt er der ingen hold i Danmark der kan slå os - det vil F.C. Københavns internetafdeling gerne vove pelsen og postulere.

To teknisk gode hold møder hinanden på søndag. En kamp der lugter langt væk af kvalitet og underholdning. Derfor skulle man være et skarn hvis ikke man tager en tur i PARKEN på søndag. Kampen starter klokken 17.05 - kom og vær med!.