Antonelius: - Jeg bliver ikke skuffet hvis jeg ikke spiller på søndag!

Tomas Antonelius er F.C. Københavns nyeste spiller. Svenskeren er kommet fra engelske Coventry City i februar måned, og ser frem mod søndagens opgør. Vi fangede den altid glade svensker efter Øresundskampen mod AB i mandags

Hvordan ser du selv dine chancer for at spille på søndag? Man må jo sige at samtlige 11 der spillede i søndags gjorde det rigtig godt?

"Never change a winning team" er der et ordsprog der hedder. Det er noget jeg er tilhænger af og personligt ville jeg nok ikke skifte ud på holdet. Der er masser af kampe i foråret så jeg har ikke travlt. Det vigtigste er at holdet fungerer optimalt. Dermed ikke sagt at jeg ikke vil spille.

Du har fået tre minutter på banen imod AGF. Hvis du skulle spille på søndag ville du så se det som din debut?

Nej det vil jeg ikke sige. Nu har jeg været i klubben i et stykke tid og spillet et par kampe på Øresundsholdet, så jeg vil ikke føle det som en debut - men jeg vil helt sikkert glæde mig for den kulisse og de fans der er i PARKEN er fantastiske!

Hvordan synes du det er gået i de kampe du har spillet?

Når jeg har været på banen er der ikke gået nogle mål ind, og det kan jeg jo kun glæde mig over. Det er en rigtig god trup så ens eget spil bliver også automatisk bedre med så gode spillere foran sig.

Hvad med mesterskabet? Tænker du på det?

Der er langt op til Brøndby så vi skal fokusere på vores eget spil og så må vi se om det kan bære eller briste. Jeg glæder mig som sagt bare til at komme rigtig i gang og vise mit værd for klubben.