U-20 turnering i Marseille

FCK U-20 skal i påsken til en meget stærk ungdomsturnering i Marseille. Udover F.C. København deltager følgende hold i turneringen, der er for spillere født efter 1.1.1982:

Hajduk Split (Kroatien)
Senegals U-20-landshold
Troyes (Frankrig)
Parma (Italien)
Olympique de Marseille (Frankrig)
Vitoria Bahia (Brasilien)
Alavés (Spanien)
De tre sidstnævnte er FCKs modstandere i puljen. Turneringen afvikles over tre dage, med en kamp lørdag (Marseille) og to kampe søndag (Bahia og Alavés). Dernæst er der placeringskamp mandag, hvorefter truppen rejser hjem mandag aften og er i København tirsdag aften/nat.

Følgende spillere er udtaget til turen:

Målmænd:

Christian Madsen (82)
John Rydahl (82)

Forsvarsspillere:

Mike Andersen (83)
Steffen Hartmann (82)
Thomas Karlsson (84)
Martin Lundby (83)
Erkan Aslan (83)
Christian Traoré (82)

Midtbanespillere:

Jesper Bech (82)
Peter Hansen (82)
Lasse Niebenmayer (82)
Christoffer Olsen (84)
Martin Bergvold (84)

Angribere:

Thomas Lundbye (83)
Vitus Kofoed (82)
Karsten Marjø (82),
Dennis Flinta (83)
Elrio Van Herden (83)


Trænere på turen er Torben Storm (ITU-træner) og Brian Fonseca (DS-træner). Preben Jensen er holdleder og Marianne Olsen er fysioterapeut.

F.C. København U-21 har tidligere været af sted til turneringer i udlandet. Det var to år siden hvor de vandt en turnering i Dourges. Også her var der gode hold med, men denne turnering er en tand stærkere og det bliver derfor spændene at se, hvor gode vi er i forhold til nogle af de bedste ung-seniorhold i
Europa. For to år siden var det spillere som Bo Svensson, Rune Pedersen, Mads Westh og Hjalte Nørregaard, der var blandt de bærende kræfter, og også denne gang er der unge spillere med som vi sikkert kommer til at høre mere til i fremtiden. Christian Traoré har allerede fået sin debut, mens Peter Hansen sad på bænken i Vejle.