Skadesnyt

Der er ekstremt glædelige nyheder fra Thomas Røll. F.C. Københavns landsholdsspiller løbetrænede i dag, og siger selv:

- Det gik godt, og jeg håber på at træne fuldt med holdet på fredag. Det kan faktisk godt være at jeg allerede er klar til kampen mod Farum i næste weekend.

Tomas Antonelius er jo som bekendt blevet opereret og havde følgende kommentar:

- Jeg har det godt og er optimistisk. Det er stadig for tidligt at sige om operationen har været en succes, siger Tobbe til F.C. Københavns officielle hjemmeside.

Ole Tobiasen er desværre ikke så optimistisk omkring søndagens kamp mod AB. - Jeg kan mærke at jeg ikke bliver klar til søndag, men håber jeg kan træne fuldt med i næste uge. Der går forhåbentlig ikke mere end cirka 10 dage, siger Tobiasen til FCK.DK.

Martin Albrechtsen er også i bedring.

- Det går langsomt fremad. Lungen giver mig ikke flere problemer, men ribbenene driller mig endnu. Jeg skal røntgenfotograferes for at se om lungen har foldet sig ud - det regner jeg med at den har. Det er ribbenene der tager tid, siger Albrechtsen til FCK.DK

Christian Lønstrup kom også med en status på sin træning.

- Jeg har trænet i 14 dage, og det kan godt være, jeg skal have 10-14 dage til før jeg er oppe i fulde omdrejninger. Det er et spørgsmål om at komme i ordentligt form, og Hans vælger måske at give mig en reserveholdskamp før jeg gør comeback på førsteholdet, siger Christian Lønstrup om sine muligheder for snart at begå sig på PARKENs græstæppe igen.