Optakt: F.C. København - OB

På søndag klokken 15.00 går det atter løs på PARKENs grønsvær og lægterne omkring, når OB kommer på besøg i sæsonens næstsidste hjemmekamp.

Efter den flotte præstation mod FC Midtjylland i weekenden, der resulterede i tre vigtige point og generobring af førstepladsen med ét points margen til Brøndby, resterer der nu kun fire spillerunder i SAS Ligaen. Med sejren i det midtjyske fulgte også en god portion selvtillid, hvilket har kunne aflæses i spillernes udstråling gennem ugens træningspas. Et andet positivt element findes på skadesfronten, hvor Martin Albrechtsen og Christian Lønstrup atter meldes fit for fight. Albrechtsen deltog endvidere i reserveholdskampen mod Køge i går og klarede alle de fysiske udfordringer uden snert af problemer. Eneste skadesfraværende er svenske Tomas Antonelius, mens Erik Mykland også må se til fra tribunen grundet karantæne.

OB kommer til PARKEN med en frisk sejr over Viborg og har i øvrigt leveret friskt spil her i foråret, selvom det er blevet til en del uafgjorte kampe. Forstærkninger som Lindrup og Højer har suppleret en god offensiv på fornemmeste vis og specielt Højer har vist at målnæsen ikke er forduftet efter et par magre år i Viborgtrøjen. OB-mandskabet tog endvidere fusen på F.C. København da de to hold mødtes i forårets første runde, idet det blev til fynsk sejr på 2-0. Sidst OB gæstede PARKEN var i DONG Cup finalen, hvor odenseanerne sejrede med 2-1. Seneste opgør i PARKEN i SAS Liga-regi resulterede i en markant sejr til Byens Hold på 4-0, der nok bedst huskes for Erik Myklands feberagtige dommedagshug fra 40 meter.

Statistikken mod OB afslører jævnbyrdighed. 32 kampe er det blevet til, hvori løverne har sejret 13 gange mens 8 er endt med remis og 11 med nederlag. I PARKEN er det blevet til 7 sejre, 5 uafgjorte og 3 nederlag med en målscore på 19-12.

Kom selv i PARKEN på søndag og støt Byens Hold i bestræbelserne på at forbedre denne statistik yderligere, ligesom vigtige point i kampen om årets Danmarksmesterskab er på spil.