Den omvendte verden

Så er det i aften det sker. Champions Leagues tredje kvalifikationsrunde sættes i gang for de danske mestres vedkommende, når Rangers F.C. er vært i første kamp på Ibrox Stadium i Glasgow.

Trejde kvalifikationsrunde er også lig med de to sidste og afgørende kampe, hvor den samlede vinder går videre til Champions League - et land der er synonym med ord som prestige, udfordringer og ikke mindst penge.

Klokken 19.45 (20.45 dansk tid) fløjtes kampen op, og det Byens Hold kommer til at opleve bliver noget af en omvendt verden i forhold til den hjemlige SAS Liga. Der er ingen tvivl om, at F.C. København kommer under et massivt pres - nogen man ikke er vant til hjemme i Danmark. De skotske mestre vil komme stormende fra første fløjt i håb om at få en komfortabelt føring før returkampen om 14 dage i PARKEN.

Hos cheftræner Hans Backe tager man hele situationen med en ophøjet ro. Man tror på egne evner, men ved at alle skal spille op til deres bedste for at "missionen" skal lykkes. Dette skal gøres via en stram organisation, effektivitet og vilje.

Effektivitet er altid svært at træne, og her handler det om at "ramme dagen". Sibusiso Zuma har vist overdådigt spillehumør i de første par kampe i sæsonen, og både de danske og skotske medier peger på ham som manden der kan sende bolden i kassen på Ibrox.

Organisationen er et konstant træningssegment hos Hans Backe, og her lover det rigtig godt. Defensiven har virket stærk i de sidste par kampe, og en Martin Albrechtsen ser ud til at have fundet sit gamle jeg, og bliver en svær mand at overspille - uanset om du hedder Løvenkrands, Mols eller Ferguson.

Viljen er nok det vigtigste af alt. Har spillerne viljen så kommer de to ovenstående næsten også af sig selv. En af dem der skal bære holdet frem bliver - forhåbentlig - Peter Nielsen på den centrale midtbane. Skulle Peter ikke blive klar må spillere som Mykland, Røll og Todi været nogle af de forgangsmænd i viljestyrke.

600 FCK-fans vil være på plads i aften på Ibrox - forhåbentlig et par tusinde i PARKEN til storskærmsarrangementet, og spillerne håber på maksimal opbakning og støtte til hele holdet til trods for at være i kraftigt undertal på lægterne. De danske mestre har chancen for at kommem i Champions League - lad os prøve at udnytte det.