Kamp til stregen

Lørdag tørner Byens hold ud i SAS Ligaen mod AB. Kampen spilles på Gladsaxe Stadion klokken 17.00 og transmitteres også direkte på 3+. AB har hårdt brug for point i bunden af Superligaen, mens F.C. København har brug for en sejr for at komme helt op i førerfeltet, hvor Esbjerg og Brøndby p.t. befinder sig.

Fredagens afsluttende FCK-træning løftede måske sløret for morgendagens startopstilling. I hvert fald står det fast, at hverken Todi eller Zuma kommer i kamp mod AB. Begge døjer med småskader. Det store spørgsmål er så hvem Hans Backe foretrækker til kampen. Noget kunne tyde på, at Pettersson og Møller kommer til at udgøre F.C. Københavns angreb. Álvaro Santos har fået en del kampe på det sidste, og begynder så småt at komme i bedre kampform. Det hårde program har dog også slidt lidt på Álvaro, så derfor kunne det tyde på, at F.C. Københavns brasilianer starter på bænken mod AB.

Balázs Rabóczki er tilbage efter sin forstrækning, så Hans Backe står med et luksusproblem på målmandsposten. Magnus Kihlstedt gjorde det glimrende mod Frem, og det samme har Rabo gjort i de seneste kampe. Hvem Hans Backe vælger må vi vente med at se til i morgen.

Kampene mod AB har altid været intense og tætte, og specielt på Gladsaxe Stadion har der været nogle ekstremt underholdende kampe. Til trods for ABs nuværende placering i SAS Ligaen så er det 100 % sikkert, at akademikerne vil give de danske mestre kamp til stregen. Glipper koncentrationen eller fokus så bliver man straffet - uanset hvilket hold man møder.

3 år uden sejr
F.C. København har faktisk en dårlig statistik mod AB. Faktisk har Byens hold ikke vundet på Gladsaxe Stadion i over tre år! Hans Backe har med F.C. København kun vundet en gang over AB i sin "regeringstid" hos de danske mestre - det skal forhåbentlig laves om i morgen?

Støtten uvurderlig
F.C. København har gjort det godt på udebane i år, hvilket nok skyldes flere ting. Man kan dog fastslå at støtten rundt omkring i Danmark i indeværende sæson har været fantastisk, og deet har smittet af på spillet. Lørdag skal stemmerne smøres, og fra F.C. København af håber man på, at mange vil tage turen til Gladsaxe og støtte de danske mestre. I sæsonens udekampe har støtten som sagt været uvurderlig, og den har medført til, at det ikke er blevet til et eneste nederlag på fremmed græs.

Vi ses i morgen i Gldsaxe!