En hård arbejdsdag venter

Efter onsdagens demonstration af vilje og kompetence i pokalsejren på 3-1 over OB står vi på søndag igen foran en krævende arbejdsdag i PARKEN mod nogle af SAS Ligaens hårdest arbejdende spillere fra Herfølge.

Med den overbevisende indsats mod meget formstærke OB sendte spillerne et signal om, at holdet er helt klar, når vi i de kommende uger skal møde de andre tophold i SAS Ligaen. Det er naturligvis betryggende, men kampen om årets danske mesterskab er så tæt, at der ikke længere er plads til at snuble mod holdene i midten eller bunden af rækken. Derfor er det af største betydning, at vi henter tre point i PARKEN på søndag.

Kendte ansigter i gult
Mod Herfølge får spillerne mulighed for at bevise, at vi efterhånden også er klar til at løse opgaven på hjemmebane, når modstanderen måske ikke udviser den helt store vilje til at komme frem på banen. Det bliver ikke let, men hvis vi kan tage onsdagens kompromisløse indstilling med på søndag, så venter der endnu en stor FCK-kamp. Herfølge-truppen tæller i øvrigt flere tidligere FCK-spillere,så der vil garanteret ikke blive givet ved døren i hverken den ene eller anden ende af banen.

Flotte tilskuertal
Den intense spænding om det danske mesterskab er nu for alvor begyndt at afspejle sig i tilskuertallene rundt omkring på de danske stadioner. Gennemsnittet for en SAS Liga-runde flirter hver uge med fem cifre, og selv om det stadig er F.C. København og vore rivaler fra Vestegnen, der trækker det store læs, så er udviklingen meget positiv for dansk fodbold.

I den forbindelse kan jeg nævne, at vi allerede har solgt 63.000 billetter til vore to sidste hjemmekampe i årets udgave af SAS Ligaen. Kampen mod Brøndby IF er udsolgt, og salgstallet til den sidste hjemmekamp mod AaB den 23.maj har passeret 23.000. Jeg skal derfor opfordre alle københavnske fodboldfans til at skynde sig, hvis de vil sikre sig billet til kampen. Billetter kan købes på www.e-billetter.dk.

Afslutningsvis kan jeg oplyse, at vore mange trofaste sæsonkortholdere i de kommende uger får mulighed for at genbestille deres faste plads i PARKEN til næste sæson. Samtidig har fans uden sæsonkort naturligvis mulighed for at købe en af de pladser, der ikke allerede er besat.

Velkommen til spillere, ledere og fans fra Herfølge.


Med venlig hilsen

Flemming Østergaard