F.C. København møder Hamburger SV

Søndag den 11. juli klokken 18.30 spiller F.C. København træningskamp mod det tyske storhold Hamburger SV. Kampen bliver spillet i det fynske - nærmere betegnet Horne Stadion, som ligger ved Faaborg.

- Jeg er meget tilfreds med vores opstartsprogram. Efter vores tur til Færøerne har vi nu to kampe med internationale modstandere: Hamburger SV, som spillede UEFA Cup-fodbold sidste år og Premier League klubben Tottenham Hotspurs, som har en ny træner og en del nye spillere. Vi slutter af med Super Cuppen mod AaB den 20. juli før vi går i gang med SAS Ligaen og Champions League-kvalifikationen - der er en passende blanding i kvaliteten af modstandere, siger Hans Backe.

Billetsalget til kampen er startet. Priserne er 60,- for voksne og 40,- for børn (4-12 år). Siddepladser kan købes for 100,-. Billetterne købes via www.billetmaskinen.dk.

Hvis der ikke er udsolgt vil det også blive muligt at købe billet på dagen. Prisen ved indgangen er 80,- for voksne og 50,- for børn (4-12 år).


Hamburger SV trænes af Klaus Toppmöller. På billedet ses nuværende FCK'er Lars Jacobsen, der netop skiftede fra HSV til de danske mestre i januar 2004.