Hjalte: - Nu begynder det!

FCK.DK fik en kort snak med Hjalte Nørregaard efter dagens træning. Her gav Hjalte sit syn på den kommende sæson, og i særdeles de første par kommende kampe.

Er i klar?

- Folk glæder sit til at sæsonen starter igen. Det kan man mærke. Nu begynder det hele for alvor, og der er noget på spil i kampene, starter Hjalte.

I foråret var der SAS Ligaen og pokalturneringen at tænke på. Hvordan forholder du dig til, at der venter nogle ekstrem spændende Europa Cup-kampe?

- Der er ikke råd til at sætte nogle point til i SAS Ligaen. Det drejer sig om at kunne koncentrere sig om både om den hjemlige liga og Europa. Det synes jeg også spillerne i vores trup er gode nok til, forsætter F.C. Københavns stærke midtbanespiller

Hvordan har Hans Backe forberedt jer på opgaverne?

- Hans (Backe, red.) har sagt at haN måske vil skifte lidt ud i forhold til SAS Liga og Europa Cup, så alle er 100 procent klar til hver kamp. Der bliver ikke prioriteret mere i den ene turnering frem for den anden som jeg føler det.

Og Silkeborg i morgen. Hvordan ser du på den kamp?

- Vi har alt at tabe, og Silkeborg har alt at vinde. De har ikke spillet i den bedste række i et år, og det er jeg sikker på vil komme til at skinne igennem i morgen, slutter FCK's nummer 25.