Hold linjen

Det er gået fremad både spille- og resultatmæssigt i de seneste par kampe, og en landskampspause er blevet brugt til at finpudse de sidste ting før SAS Ligaen igen skyder en runde af fra lørdag aften, hvor Byens Hosl drager til Randers for at møde oprykkerne.

F.C. København må undvære norske Magne Hoseth, der har karantæne efter sit røde kort mod AaB. Martin Bergvold må ligeledes stå over med en mindre forstrækning i baglåret. Til gengæld er Ole Tobiasen tilbage i forsvaret.

Randers FC har endnu ikke fået point i SAS Ligaen, og det skal forhåbentlig heller ikke ske lørdag. F.C. København er en i en opadgående kurve rent spillemæssigt, hvilket også resulterede i sæsonenes første sejr i sidste runde.

Zuma tryller videre
Sibusiso Zuma var måske manden der gjorde forskellen i sidste kamp, og med den vævre sydafrikaner tilbage, er FCK stillet endnu bedre rent offensivt. Zuma gør sine medspillere bedre, hvilket også blev illustreret mod AaB. Zuma tryller forhåbentlig videre mod Randers FC, som står overfor deres første møde med de danske mestre.

Kan F.C. København holde linjen fra de sidste par kampe kan det kun blive positivt mod Randers FC - sæsonens anden sejr skal i hus.