Vi SKAL ha' den andenplads!

FCK.DK fik fat i et par af dagens hovedpersoner, efter den smalle sejr over Esbjerg. Ikke overraskende var spillerne stort set enige i deres syn på kampen.

- Det er to meget forskellige halvlege vi spiller. I de første 45 minutter spiller vi rigtig godt, og er et niveau over Esbjerg. Vi har mange chancer, men fik desværre ikke scoret på dem. I anden halvleg fik vi det simpelthen ikke til at fungere ordentligt, sagde F.C. Københavns anfører Bo Svensson, og fortsatte med sin vurdering af midtugekampen i Aalborg.

- Kampen mod AaB på onsdag bliver afgørende for andenpladsen. Det bliver en svær kamp for os. Konstaterede Svensson.

Også Hans Backe var ikke bleg for at taksere de to næste kampe som altafgørende.

- Jamen, de to næste kampe bliver selvfølgelig afgørende for slutplaceringen. Med det scenario vi har nu, så er jeg tilfreds med bare at vinde, startede cheftræneren.

Om selve kampen konstaterede Hans:

- Vi kommer godt i gang, og spiller en god første halvleg. I anden halvleg taber vi slaget om midtbanen, og kommer til at spille for kompliceret.

Lars Jacobsen var blevet rykket ind i midterforsvaret igen - og igen med succes. Hans Backe havde følgende kommentar:

- Lars er fantastisk god som midtstopper, og vi har nærmest et dilemma, når Dan Thomassen er tilbage fra sin skade. Jeg tror dog, at Dan ryger tilbage i midterforsvaret, og Lars kommer ud på højre back. Lars har spillet midtstopper før både her og i OB, så jeg er ikke overrasket over hans præstation, var de rosende ord fra Backe.

Også Lars Jacobsen blev bedt om en kommentar til kampen.

- Vi bør lukke kampen i første halvleg med vores mange chancer - specielt når man ser på hvor vidt forskellige de to halvlege var. I anden halvleg kører det ikke, og vinder ikke andenboldene. Nu har vi en skæbnekamp på onsdag, hvor vi kan så godt som sikkert kan sætte os på andenpladsen - og den skal vi ha'!, sagde Lars til FCK.DK.

Om hans egen præstation var han dog mere ydmyg.

- Jeg spiller de pladser, jeg bliver sat til at spille. Jeg gør hvad jeg kan for at gavne holdet, men er da klart, at jeg følger mig godt tilpas inde i midterforsvaret, hvor man har et lidt bedre overblik end mange andre steder på banen., slutter Lars Jacobsen.