Førstepladsen skal forsvares

F.C. København drager søndag til Odense for at møde OB, der er komme godt fra land i årets SAS Liga. Kun ét nederlag i syv kampe er det blevet til, og fynboerne har fået fornyet tro på egne evner under Bruce Rioch.

Der venter derfor F.C. København en stor udfordring søndag aften i Odense. Byens hold skal forsvare den førsteplads der blev en realitet i sidste runde, og det betyder minimum en uafgjort mod de stribede.

Hans Backe råder over en næsten skadesfri trup. Bergvold og Rooba har været væk i et stykke tid, mens Peer Ijeh desværre vred om på ankelen lørdag formiddag, og derfor ikke er med i truppen. Til gengæld vender Tobias Linderoth tilbage efter endt karantæne. Anføreren er i storform i øjeblikket med to rigtig flotte kampe for Sverige i den seneste uge.

Glem Hamborg
Man ser ofte, at hold der spiller Europa Cup, glemmer de hjemlige kampe en smule, og derfor taber unødige point. Det er muligvis den største udfordring for F.C. København på søndag, da der allerede torsdag venter en vigtig kamp på AOL Arena i Hamborg mod HSV. Den kamp skal ud af hovedet i de 90 minutter i Fionia Park. Ellers gør vi det sværere for os selv, og specielt mod OB er der ingen grund til at uddele unødvendige gaver til hjemmeholdet.

En af de spillere der bliver mest interessant at følge er Thomas Røll. I de seneste uger har Thomas vist større og større styrke ved F.C. Københavns træninger, og noget tyder på, at vi snart kan se Røll tilbage i sit gamle jeg. Sker det, så bliver det kun endnu fornøjeligere at følge FCK i fremtiden.

F.C. København spillede en god kamp mod Silkeborg, og kan holdet fortsætte den positive formkurve, så bliver det også rigtig sjovt i Odense. Tre point er slet ikke umuligt, hvilket jo også er blevet bevist adskillige gange, da Byens hold p.t. har krammet på OB rent statistisk. Dermed kan FCK endnu engang kan gøre livet surt for fynboerne på søndag, når der fløjtes op klokken 19.00.

God fornøjelse!