Forbandet, men fokuseret

Det er dagen derpå i F.C. København, men selv om bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, stadig er "forbandet" over gårsdagens begivenheder i PARKEN, så er der trods alt overskud til at fokusere på det positive:

-Hverken spillere, trænere eller fans fortjente den skæbne, der ramte os, men jeg synes, at det er opmuntrende, at vi holdt stand i næsten fire halvlege mod et af Europas aktuelt bedste mandskaber. Rygraden på vores hold er meget stærk, og derfor kommer vi os forhåbentligt hurtigt over skuffelsen, siger han og tilføjer:

-Det var en fantastisk kamp. På banen og udenfor. Simpelthen international topklasse hele vejen rundt. Der var flere gange under kampen, hvor jeg fik gåsehud over både vores fans og HSV-supporternes opbakning til holdene. De tyske ledere var meget fair efter kampen, og generelt har det været en positiv oplevelse at møde folkene fra Hamburger SV.

For F.C. København handler sæsonen nu om SAS Ligaen, Pokalturneringen og Royal League.

-Jeg tror, at vores spillere på søndag mod OB vil mærke, hvor meget fansene værdsætter deres indsats i de to kampe mod HSV. Vi tabte en vigtig kamp i går, men som klub vandt vi meget, for vi står endnu tættere sammen nu. Og med den rette indstilling vil der komme mange flere chancer for succes i Europa, siger Flemming Østergaard, der fredag vil skrive et høfligt brev til UEFA's direktør med ønsket om en uddybning af de kriterier, der ligger til grund for unionens valg af dommere til kampe i UEFA Cuppen.

-Jeg kan da godt undre mig lidt over, at Mister Messias ikke vurderes god nok til at dømme i Premier League, men kan optræde i UEFA Cuppen. Det er ikke en protest, men en stilfærdig forespørgsel.