Champions klar til Norge

I morgen tidlig tager Royal League mestrene afsted mod Oslo for at møde Lillestrøm SK i Royal League. Inden kampen indlogeres truppen på hotel. Efter hvile drager spillere og stab mod Åråsen hvor årets første internordiske slag med københavnsk deltagelse finder sted. Efter kampen overnatter spillerne i Norge inden turen går mod København fredag

På Peter Bangs Vej blev der i dag set frem mod morgendagens kamp i Norge. Bergdølmo har tidligere spillet seks sæsoner i Lillestrøm SK. På trods af et gensyn med sin gamle klub og hjemmebane, er der dog ikke mange kendte ansigter tilbage i klubben:

- Jeg skiftede til Rosenborg i 1997, så der er kun én tilbage i klubben fra min tid. Jeg blev også noget upopulær hos nogle af tilhængerne da jeg skiftede til Rosenborg der dengang var Lillestrøms største rivaler.

Hvad der måske kan blive en varm velkomst til Bergdølmo bliver til gengæld et glædeligt gensyn for vores finske spiller Janne Saarinen, således konstaterer han:

- Jeg har spillet fire kampe på Lillestrøms bane og aldrig prøvet at tabe.

Elrio van Heerden fik et vrid i ryggen i søndagens kamp mod AGF men siger følgende til FCK.DK:

- Min ryg har det bedre end i søndags . Jeg er stadig lidt øm men det bliver bedre for hver dag. Jeg deltog fuldt ud i dagens træning, men jeg ved ikke om jeg starter inde.

Marcus Allbäck er ikke udtaget til truppen, men er optimistisk i forhold til sin deltagelse i søndagens kamp i Aalborg:

- Jeg trænede lidt med i dag, dog mest med Anders (Storskov, fysisk træner, red.). Jeg skal være forsigtig med ikke at komme for hurtigt i gang og derfor sidder jeg over i torsdagens kamp og håber at blive klar til weekenden.

Også Thomas Røll sidder ude men kan snart genoptage træningen med resten af truppen:

- Jeg fik en blokade i mandags og fik samtidig fjernet noget væske. Jeg skulle gerne kunne træne igen om en uges tid. Jeg forventer at kunne træne fra på mandag

Rygterne om norsk luftkrig tager Carsten Fredgaard ganske roligt. Han har en trumf i ærmet:

- Niall Quinn og jeg har øvet meget på luftspillet i Sunderland!