Peter Møller stopper

6 måneder før hans nuværende kontrakt udløber, er Peter Møller og F.C. København blevet enige om at ophæve kontrakten. "32" indstiller dermed fodboldkarrieren.

- Det er en lidt mærkelig følelse, at jeg nu stopper efter så mange år som fodboldspiller, men jeg er overbevist om, at det er det rette tidspunkt. Jeg har opnået utrolig meget og spillet i mange storklubber, både herhjemme og i udlandet og jeg har også haft mange store oplevelser med landsholdet. Nu glæder jeg mig til en ny udfordring som studievært hos Danmarks Radio, siger Peter Møller.

Kampen mod Lillestrøm var Peter Møllers kamp nummer 200 for F.C. København. Den meget unge Peter kom fra AaB, hvor han igennem to sæsoner havde været Superligatopscorer. Det blev til debut for F.C. København i 1993 i en Toto-kamp mod Austria Wien og i hans første sæson nåede Peter at spille 35 af 41 mulige kampe. I 1994 nåede Peter at spille to kampe inden han blev udlejet til F.C. Zürich.

Peters mange mål sendte ham senere til Holland, Spanien og England, inden han i efteråret 2001 blev hentet hjem til København. Peter har siden da været en stor gevinst for F.C. København og han er nu den syvende spiller, der opnår 200 kampe for Byens hold. Peter har i de 201 kampe, som det er blevet til, scoret 56 mål og er den tredjemest scorende spiller i F.C. Københavns historie.

"32" har i sine to perioder i F.C. København vist med sin professionalisme, gejst og ikke mindst sit målinstinkt at være en utrolig vigtig spiller for klubben. En ener som har været inde og ude af holdet i de sidste par sæsoner, men han har alligevel aldrig givet op. Når klubben har haft brug for ham, har han været til rådighed - 100 procent klar til opgaven. Han spiller sin sidste hjemmekamp, når F.C. København på torsdag møder Brøndby i Royal League.

Vi er mange, der vil savne dig, Peter!

Held og lykke i fremtiden.