Mio rapporterer

FCK.DK fangede Michael Mio Nielsen på mobiltelefonen i det sydspanske. Mio kunne derfra berette lidt om hvordan det er gået de sidste par dage i La Manga:

-Der er lidt køligt hernede. Vi har vel en 5-6 grader og skyfrit. Heldigvis lover vejrudsigten 10-15 grader de næste par dage. Banerne er helt perfekte, selvom vi var lidt usikre på det lige da vi landede og så lidt sne i vejkanterne. Der er en del af truppen der er lidt forkølede eller har lidt snue på grund af blæsevejret og den kølige luft, men ingen skader eller decideret sygdom, starter Mio.

-Stemningen hernede er rigtig god og alt fungerer. Vi er blevet indkvarteret samme sted som sidste år, så dem der var med på den tur, kender omgivelserne. Vi landede sent lørdag, så der blev vi bare indkvarteret og fik lidt at spise. Der blev trænet to gange i går, søndag. En formiddagstræning med bold og opspil med god intensitet, samt en eftermiddagssession på halvanden time i styrketræningsrummet, fortsætter Mio og fortæller bagefter lidt om dagen i dag:

-Lige nu er truppen i gang med at forberede sig til eftermiddagens kamp klokken 15.30 mod Lokomotiv Moskva, som vi også mødte sidste år. Den kamp endte 3-0 til et, dengang, kanon godt russisk mandskab. På grund af landsholdsopgaverne til store dele af truppen, kan man nok forvente at de fleste kommer til at spille i dag.

-Vi var så heldige at få Martin Bergvold med på turen herned. U-21 landsholdets fly fra Chile landede halvanden time inden vi havde take-off. Hans kæreste kom ud i lufthavnen med noget rent tøj. Han klædte lige om og så var der ellers transit, direkte over i vores fly, afslutter Mio.

Efter kampen vil resultatet blive bragt på FCK.DK og senest i morgen vil der komme et referat af kampen, indeholdende holdopstilling, udskiftninger med mere.