FCK indvier Fælledparken

FCK indvier Fælledparken

Fælledparken er blevet renoveret for intet mindre end 196 millioner kroner igennem de sidste 3 år, bl.a. med hjælp fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers fond. Fælledparken er nu blevet forsynet med en kunstgræsbane, Nordeuropas største skatepark, interaktive legeplads, hockey og beachvolley baner og meget mere. At parken nu står færdig og i øvrigt er Københavns mest besøgte (11 millioner gæster årligt) fejres nu på lørdag den 22. september med et stort program.

F.C. København er blevet inviteret af Københavns Kommune til at deltage, og det er ingen hemmelighed at vi er meget glade for de mange tiltag omkring vores kære hjemmebane -PARKEN.

Dagen igennem vil der være mange aktiviteter som alle byens borgere kan deltage i helt gratis og F.C. København deltager med følgende:

TRÆN MED FCK
Hvordan træner byens hold? Oplev spændende øvelser under kyndig vejledning af trænere fra klubbens mange ungdomsrækker. Kom og deltag og få 30 minutter med fart på! Ingen ringere end F.C. Københavns cheftræner, Ariel Jacobs, kigger forbi fra 14.00 til 15.00 og overværer træningerne – og måske finder et kommende FCK-talent?

Sådan deltager du:
Tilmeldingen er åben fra kl.13:00 ved Kunstgræsbanen (forbeholdt børn/ unge fra 6-8 til 15 år).

Der er træningspas fra:
14:00 – 14:30
14:30 – 15:00
15:00 – 15:30
15:30 – 16:00


AUTOGRAFSKRIVNING FRA KL. 13:30
4 spillere fra F.C. København skriver autografer foran banen.

Et tip: Den officielle åbning sker kl.13:00 på Blegdamsfælleden. Her slippes flere hundrede fodbolde fri fra en kran. Sådan en bold kunne være sjov at få en autograf på ikke?


MØD COPENHAGEN WHITE CATS & LEO
F.C. Københavns Cheerleaders give tips til dans og moves, og så kan du møde vores herlige maskot LEO, og mon ikke om Løvevognen også kigger forbi.

Der er fest og farver i Fælledparken hele dagen, og fra kl.17:30 kommer der masser af musik på den store scene med bl.a. Rosa Lux og Mikael Simpson.

FCK MEGASTORE HOLDER EKSTRAORDINÆRT ÅBEN
F.C. Københavns merchandisebutik forlænger åbningstiderne lørdag, således at det er muligt at shoppe FCK-gear mellem 10.00 og 17.00.

Vi håber at se mange af jer i Fælledparken lørdag!