Jacobs: - En god første træningskamp

Jacobs: - En god første træningskamp

Fredag eftermiddag spillede F.C. København sæsonens første træningskamp ved 10’eren på Frederiksberg. Egentlig var det forventet at det ville regne i lårtykke stråler, men vejret endte med at være ganske glimrede – måske endda ligefrem godt – og F.C. København matchede solens stråler, og leverede en ganske fin første træningskamp – en kamp der blev vundet med 2-0 over Lyngby BK.

Af Jan Eliassen
Efter kampen fik FCK.DK en kommentar fra den nye cheftræner Ariël Jacobs:

- Det var som sagt den første træningskamp, og vi fik spillet med nogle mixede hold, for der var kun tre spillere, der fik spilletid i samtlige 90 minutter. De spillere der er kommet sent fra ferie, dem havde vi valgt ikke at udtage til dagens kamp.

Om selve kampe sagde den belgiske cheftræner:

- Vi spiller en forholdsvis god 1. halvleg, og har her en god fart i det offensive spil. I 2. halvleg er der mindre fart over spillet, der var færre chancer – men alligevel var det her vi fik vores mål. Vi vandt kampen, hvilket selvfølgelig er godt, for det hele er med til at opbygge selvtilliden i et hold.

- Jeg synes det var en god første træningskamp, og ros til Lyngby for at være med til at gøre det til en god kamp. Vi fik sejren og kom også ud af opgøret unde skader, så nu kan vi tage på træningslejr med mere eller mindre alle mand klar.

FCK.DK fik også et par ord fra Martin Vingaard, der fik spilletid i 1. halvleg:

- Det gik fint. Det var jo første kamp, så vi skulle lige finde kamprytmen – men væsentligst var det nok, at vi fik stillet med to meget blandede hold i de to halvlege – og at vi derfor alle sammen fik en god omgang kamptræning ud af kampen.

Kim Christensen: Skønt at holde nullet

- Det var godt at komme i gang, og jeg synes vi fik en god omgang træning mod en god modstander – de har jo stadig en del af de spillere de havde i truppen i sidste sæson, og så er Lyngby jo et hold der gerne vil spille fodbold. At vi vandt var naturligvis godt, og det var som altid også skønt at holde nullet.


Pierre Bengtsson: Godt at få 90 minutters fodbold i benene

- Det var godt at få 90 minutters fodbold i benene. Vi vandt 2-0, og det var jo godt nok, men vi burde have fået et straffe mere – for jeg blev helt klart fældet inde i feltet i 2. halvleg. Men sådan er det, nu gælder det træningslejren i Østrig, og det glæder jeg mig til. Nu begynder arbejdet med næste sæson, vi skal ned og spille to træningskampe mod gode modstandere – og forhåbentlig giver det os en rigtig god basis til den kommende sæson.