Træningen i levende billeder

Turen går til Østrig

I morgen lørdag drager F.C. København til Østrig, hvor en ugelang træningslejr venter. Udover en masse træningspas spiller holdet to træningskampe mod henholdsvis Sturm Graz fra Østrig og FC Volga Novgorod fra Rusland. Hele førsteholdstruppen på nær Søren Frederiksen, der står foran en lang genoptræningsfase, er med i Østrig, dog støder Oviedo, Bolaños, Zanka og Delaney først til på mandag.

Derudover er U19-spillerne Jakob Busk, Christoffer Remmer, Lasse Lindbjerg og Andreas Cornelius også med i flyet til Østrig, mens Youssef Toutouh, der er på prøvetræning hos Løverne, også får en uge mere til at vise sig frem.

-Vi glæder os til at komme en uge væk, hvor vi er sammen 24 timer i døgnet. Det er en god måde at integrere de nye spillere på, og de kommer dermed et skridt tættere på at lære spillestilen og kulturen i klubben at kende. I den relative korte sommerpause får vi også mulighed for intenst at træne taktisk og fysisk, og så er det en fordel, at vi kender stedet hernede rigtig godt og at hotellet og ikke mindst banerne er perfekte, siger assistenttræner Johan Lange og fortsætter:

-Vi har også planlagt to træningskampe. På mandag møder vi de østrigske mestre fra Sturm Graz, og det bliver en god test for os. Det er et godt hold, der efter en yderst dramatisk afslutning på den østrigske liga, henviste Red Bull Salzburg til andenpladsen. Vi møder også på torsdag FC Volga Novgorod, der pt. ligger nummer 12 i den bedste russiske række. De har en kort sommerpause i deres liga, hvor de skal holde formen ved lige, så det bliver også en god modstander for os, slutter Lange.